af010373: Janet van Antwerpen - Janet; Roze Aktiefront (1982)
"Affiche uitgegeven in (1982) door Janet van Antwerpen met als trefwoord holebi.2 foto's: bovenaan: groepje jonge betogers met spandoeken; onderaan; een 4-tal politieagenten en 3 mannen, 1 van hen bladert in pak papieren.Tekst: Janet van Antwerpen. VINCINEAU: VRIJSPRAAK. 372bis: AFGESCHAFT. EDEGEM: SAMENSCHOLINGSVERBOD DOORBROKEN. HIER TE KOOP 40 FRANK. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"