Vlaamse dansen [Bladmuziek] : harmonie = danses flamandes : fanfare - Blockx, Jan; Despotin, Fr.
"Deze publicatie bevat volgende liederen :Un poco MaestosoScherzandoTempo risoluto1 boekje + 51 exemplarenPartituren voor : Dirigent + Piccolo + Fluit + Hobo + Fagot + Engelse Hoorn+ Bas Klarinet + Klarinet + Solo Klarinet (3 exempl.) + 1ste Klarinet (3 exempl.) + 2de Klarinet (2 exempl.) + 3de Klarinet (2 exempl.) + 1ste Bugel + 2de Bugel + 1ste Hoorn (2 exempl.) + 2de Hoorn + 1ste Trompet + 2de Trompet + Sopraan Sax + Alt Sax ( 2 exempl.) + Tenor Sax + Bariton Sax + 1ste Alt + 2de Alt + 1ste Middenhoorn + 2de Middenhoorn + 1ste Bariton en 1ste Tenorhoorn + 2de bariton en de Tenorhoorn + 1ste Trombone (2 exempl.) + 2de Trombone (2 exempl.) + 3de Trombone (2 exempl.) + 1ste Tuba en Solo Bas (2 exempl.) + 2de Tuba (2 exempl.) + Bas (2 exempl.) + 1ste en 2de Bas + Kleine Trom en Tambour + Grote Trom + pauken"