fo035132: Agalev/Groen
"Zwart-witfoto van een delegatieactie te Florennes op 16 maart 1986. Met slogan Dwarsboom de Bom en tegelijk een boomplantactie. Met onder andere Mieke Vogels, Chris Merckx, Jef Ulburghs. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"