Vluchten voor geweld : een analyse van het vluchtelingenvraagstuk - Zolberg, Aristide R.; Suhrke, Astri; Aguayo, Sergio (Amsterdam: SUA, 1992)
"Aristide R. Zolberg ; Astri Suhrke ; Sergio Aguayo Oorspronkelijke titel : Escape from violence : conflict and the refugee crisis in the developing world"