fo034529: Vredesbeweging - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto van een vredesactie tegen het plaatsen van cruiseraketten. De betogers voeren actie in de tuin van minister Vreven te Sint-Truiden, 23 april 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"