Buurten bij beleidsmakers : stedelijke beleidsprocessen, bewonersparticiaptie en sociale cohesie in vroeg-naoorlogse stadswijken in Nederland - van Marissing, Erik (Utrecht: Universiteit Utrecht, 2008)
"Erik van Marissing BMLIK"