Korrespondentieblad 07(1909)08 (1909)
"Collection: Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie; Series: Korrespondentieblad (1909); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"