ws0696: Snapshot van de website bindusvzw.be van Bindus, genomen op 2021-04-26. De harvest gebeurde ten tijde van de Corona crisis - Bindus
"Collection: Unie van Turkse Bewegingen (UTV); Biografie: Opvolger van de Unie van Turkse Verenigingen (UTV)Geharvest met Heritrix-3.4.0 Level of description: File; Series: 699.W.2: bindusvzw.be"