Onderzoek over de gevolgen der werkloosheid in de gemeenten Evergem, Sleydinge en Zomergem - Verbeeke, Richard (Antwerpen: Richard Verbeeke, 1933)
"Eindverhandeling Arbeidershogeschool specialisatie Nijverheid (fotocopie)"