Van de doofpot naar het kraambed : de holebi in veertig jaar Vlaamse geschreven pers (1966-2005) - Vantilt, Maarten (Leuven: KU Leuven, 2006)
"Maarten Vantilt Fonds Suzan Daniel (FSD)Licentiaatsverhandeling K.U.Leuven"