De transgenderbeweging in Vlaanderen en Brussel in kaart gebracht: organisatiekenmerken, netwerken en strijdpunten - Motmans, Joz (Antwerpen: Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2006)
"Joz Motmans Fonds Suzan Daniel (FSD)"