Kindervakanties van de socialistische en christelijke mutualiteiten : De Toekomst en Preventieve Luchtkuren in het naoorlogse België (1945-1980) - Sterckx, Magalie (Brussel: VUB, 2010)
"Magalie Sterckx Masterproef, VUB"