Een aantal bestuurders van Het Roze Huis stellen zich aan jou voor - Daems, Marc; Pichal, Sven (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Marc Daems; Sven Pichal Fonds Suzan Daniel (FSD)"