te002589: Rwanda - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1997. Tekening van Willy Claes. Hij heeft een koord met blikjes aan rond zijn been. Hij stapt weg en zegt; Ik heb niets gehoord! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"