pr000818: Neubauten in Brüssel - Hankar, Paul; Röder, C. G.; Wasmuth, Ernst (1900)
"Collection: Neubauten in Brüssel; Prent in zwart-wit voorstellend een woning in Ruysbroeckstraat, 21, ontworpen door architect Paul Hankar, in de reeks 'Neubauten in Brüssel, Moderne Städtebilder'. De werkkamer. Series: Neubauten in Brüssel; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"