fo012111: Vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring - Verplaetse, Pol (1939)
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een (snoep ?)stand op de vlaamse foor en tentoonstelling georganiseerd door de Marxkring in Feestlokaal Vooruit in Gent, 1939. O.a. Richard Vankenhove. Opschrift op bord: Leutebol. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"