Lenin, Stalin en het fabrieksdespotisme : een libertaire visie - Lenaerts, Johny (Leuven: Infoactiecentrum Tegenstroom, 1999)
"Bevat : Het ontstaan van het marxisme in Rusland ; Arbeidsdiscipline tijdens het Stalinregime / door Johny Lenaerts"