fo033843: El Ele
"Zwart-witfoto genomen tijdens het bezoek van Paula D'Hondt aan het ontmoetingscentrum El Ele in de Elsstraat te Gent, rond 1990. Katrien De Smet staat al klaar met de hapjes... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"