af006941: Vandaag Chili - Gakko; Werkgroep Arbeid; Debrabander, Jos (1982)
"Affiche uitgegeven in (1982) door de Werkgroep Arbeid (Baarle-Drongen) voor solidariteit met Chili. Afbeelding: getekend portret van Salvador Allende. Tekst: vandaag Chili. morgen? één antwoord: volksverzet! uitgave: werkgroep arbeid baarledorpstr. 12 baarle-drongen. verantw. uitg.: Jos Debrabander Baarledorpstraat 12 Drongen-Baarle. DRUK GAKKKO GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"