fo001417: 1 mei, Oudenaarde - Vanhee, Raoul
"Zwart-witfoto van de prominenten in de 1 meistoet. Oudenaarde: o.a. Robert De Moor (partijvoorzitter BSP), Mevr. De Moor (gemeenteraadslid Oudenaarde), Michel De Vos (provincieraadslid). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"