pr000534: Gevangenen luisterend naar muziek - Kollwitz, Käthe
"Prent in zwart-wit : reproductie van een houtsnede van Käthe Kollwitz, getiteld Gevangenen luisterend naar muziek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"