144.01434: Stukken betreffende EVV - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV)
"Collection: Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV); Archiefgeschiedenis: Europese actieweek, permanent werkgelegenheidscomité, boycot Chili, aanvragen tot toetreding bij EVV, ronde tafelgesprek CFDT, G7, Raad van Europa, e.a.