af015411: Wereldwinkel Hoogstraten organiseert: groot bal - Huet, Karel; Oxfam-Wereldwinkel; Vanluffelen, Lowie
"Affiche van Karel (Sjarel) Huet (Sjah) uitgegeven in 1978 door Oxfam-Wereldwinkel Hoogstraten voor een bal ter gelegenheid van hun oprichting. Afbeelding: tekening van twee identieke vrouwen die met de ene hand een gordijn openhouden en met de andere drummen. Tekst: WERELDWINKEL HOOGSTRATEN ORGANISEERT: GROOT BAL 4 MAART 1978 20 UUR zaal PAX hoogstraten. Iedereen wordt vriendelijk uitgenodigd op de receptie in het gemeentehuis te Hoogstraten om 18 uur. V.U.: L. Vanluffelen lindendreef 41 hoogstraten. vrij van zegel art. 148. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"