Gezondheidszorg en verblijfsstatuten - Druyts, Ellen (Brussel: VMC; Medisch Steunpunt Mensen Zonder Papieren; Sint-Niklaas: Oriëntatiepunt Gezondheidszorg Oost-Vlaanderen; Antwerpen: de8, 2004)
"Een gezamenlijke publicatie van : Vlaams Minderhedencentrum, Medisch Steunpunt Mensen Zonder Papieren, Oriëntatiepunt Gezondheidszorg Oost-Vlaanderen, De Acht - Antwerps Minderhedencentrum ; auteur : Ellen Druyts"