fo007977: Het Internationale Socialistische Bureau
"Zwart-witfoto van Het Internationale Socialistische Bureau, juni 1914 met o.a. Hrisafovic, Justo, Warandian, Montéfiore, Burian, Memec, Soukup, Jaksic, Kyrkow, Sakasoff, Martin, Madsen, Stawning, Ebert, Haase, Kautsky, Molkenbuhr, Guesde, Jaures, Semat, Vaillant, Keir Hardre, Irving, Macdonald, Laan, Van Kol, Troelstra, Anseele, Agnini, Balabanoff, Bertrand, Lazzari, Milsen, Huysmans, Missen, Vidnes, Vandevelde, Adler, Pernerstorfer, Skaret, Diamand, Luxemburg, Mogeuria, Dias-Da-Silva, José-Da-Silva, Frimu, Racowsky, Axelrod, Rubanovitsch, Branting, Süderberg, Ström, Greulich, Moor, Maine, Sigg, Studer, Katzelerowits, Turzowitsch, Iglesias, Mora, Fabrarikas, Bukseg, Weltner, De-Léon, Richards-O.Hare FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"