Ontwikkeling en Uitspanning : maandblad van de Centrale voor Arbeidersopvoeding (Brussel: CAO)
"Laatste nr.: dec 1927. Met het e.k. januari-nummer begint voor Ontwikkeling een nieuwe jaargang met een nieuw redactiesekretaris (G. De Muynck, jg.09(1927),12)Hoofdredactie: P. Landsvreugt (redactiesecretaris) G. De Muynck (redactiesecretaris)Medewerkers: J. De Graeve, A. Heyman, C. Rombout, E. Moreels, L. Delsinne, J. Bekaert, Th. Kumps, Cyr. Blieck, H. De Man, J. Doms, G. Balthazar, J. Kuypers, C. Bertin, A. Hoedemaeker, P.J. D'Hoedt, W. Vanderveken, W. Schevenels, K. Vrijmans, F.R. De Grauwe, Corn. Mertens, Osc. De Swaef, A. Pels, M. Buset, P. Landsvreugt, D. Boens, Christ. De Bruycker, L. Magits, Albert Van Laar, F. Vandersmissen, A. de Keuleneir, G. De Muynck, G. Schmook, F. Longville, Y. De Man, F. van den WyngaertBeheer: Volkshuis, Jozef Stevensstraat, BrusselDrukker/Drukkerij: Samenwerkende volksdrukkerij, Hoogpoort 29, Gent / Samenwerkende drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, BrusselRaadpleegbaar op microfilmWijziging ondertitel:Tijdschrift van de Centrale voor Arbeidersopvoedingjan. 1927: Maandelijksch tijdschrift voor ArbeidersopvoedingPeriodiciteit: maandelijks"