fo025687: De Filosoof van Hagem - Denis, Henri
"Collection: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; Zwart-witfoto van een scène met Romain Deconinck uit De Filosoof van Hagem. Dit was een serie van 9 afleveringen uit 1967 welke gebaseerd was op het werk van Jef Scheirs. Series: Foto's van Romain Deconinck op de filmset; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"