fo021575: Studentenvakbeweging - Rol
"Zwart-witfoto van een optocht van de studentenvakbeweging in de Bagattenstraat in Gent. Er worden borden gedragen met opschrift: NSV: Rot op - Voor een progressieve eenheid tegen het fascisme VVS-studentenvakbeweging. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"