pk002390: Nieuwpoort-Bad, villas op de dijk - Au Petit Bazar
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend villa's op de dijk van Nieuwpoort-Bad. Aan een balkon hangt een vlag met erop 'SVV'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"