Ballade van den rooden zanger [Bladmuziek] - de Ridder, Eugeen; Broeckx, Jan (Antwerpen: Phalesius, 1921)
"Gedicht van Eugeen De Ridder ; Muziek van Jan Broeckx Bibliotheek Camille HuysmansPartituur voor zang en klavierAan de nagedachtenis van den zeer betreurden rooden bard Jaak Graré"