fo013267: Rode Valken in Oostende
"Zwart-witfoto van de Rode Valken van Bredene en Oostende. Groepsfoto met o.a. Louis Major (l.), Augusta Verbiest (l.) met mandoline, Staf Vandenbroucke (r.), Victoire Peurquaet met mandoline, Jose Kooy met mandoline en H. Bolliere. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"