dip000210: Harmonie Vooruit Gent
"Diploma, met daarop de tekst: Harmonie Vooruit Gent 1886 -1911, Diploma aan de Maatschappij ... tot aandenken van het 25 jarig Jubelfeest. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"