te001864: Geboeid - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 20 oktober 1975. Tekening toont een zwarte uitgemergelde man die geboeid is rond de polsen. De boeien worden samengehouden door een blanke man met sigaar in de mond. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"