te004581: Brieven van Pierken,Uit mijnen Albuum, Ons vader krijgd nadat hij vraagd - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 3(1934)41)
"Een kort stripverhaal verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum. Onderaan getekend met Pierken, tekst: Richard Minne, tekeningen Frits Van Den Berghe. Koekoek, 3de jaargang - nr 41, 8 feb.1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"