af006978: Bezoek Zeebrugge - Emmer, Peter; De Lastige Bruggeling; Elcker-Ik; Janssens, William
"Affiche van Peter Emmer uitgegeven tussen 1977 en 1981 door het maandblad De Lastige Bruggeling en de volkshogeschool Elcker-Ik (Brugge) voor milieubescherming. Afbeelding: tekening van een autosnelweg en een brand met reusachtige zwarte wolken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"