Rondom Joris Ivens, wereldcineast : het begin 1898-1934 - Stufkens, André; de Vaal, Jan; de Vaal, Tineke (Houten: Wereldvenster, 1988)
"Publicatie bij de tentoonstelling in het Nijmeegs Museum Commanderie van Sint Jan, 2 oktober - 20 november 1988"