te005394: Mistroostige dragers - De Bruyne, Gustaaf Christiaan
"Tekening in potlood met de afbeelding van vier mistroostige kaalgeschoren mannen die het uitgemergelde lichaam van een man dragen. Centraal onderaan gesigneerd: Gustaaf C. De Bruyne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"