fo025079: Actie spoorwegpersoneel in Gent - Rol
"Zwart-witfoto, groepsfoto van de spoormannen/spoorwegpersoneel van Gentbrugge en Merelbeke station naar aanleiding van een actie bij de gouverneur en het stadsbestuur in Gent. Draagborden met tekst: Spoor: handen af!!! - Handen af van de C.W.C.H.W. - de pot op!!! - handen af van het spoor - De Croo blijf met uw poten van elke spoorman of ge hoord (sic) er van CHW - De NMBS wil nog niet dood want ook wij werken voor ons dagelijks brood FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"