pr001402: Glasblazer - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Prent van een glasblazer aan het werk, gadegeslagen door twee jongens zittend op de grond. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"