af014463: Faq It! - Sensoa; Universiteit Gent - Vakgroep Sociologie (2007)
"Affiche uitgegeven in 2007 door Sensoa en de Vakgroep Sociologie van de Universiteit Gent (UGent) voor hiv-preventie. Afbeelding: silhouet van twee mannen. Tekst: FAQ IT! www.faqit.be wij vragen, jij antwoordt. SENSOA. UNIVERSITEIT GENT vakgroep sociologie."