fo027411: NCOS - project 2014, Arbeidsvorming in de Visayas, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2014; Zwart-witfoto, van kleine kinderen, slachtoffers van de tyfoon. NCOS - project 2014, Arbeidsvorming in de Visayas, Filipijnen, 1987-1992. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/88; Projectnaam: Arbeidsvorming in de Visayas; Series: Projectnummer: 2014; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/88; Projectnaam: Arbeidsvorming in de Visayas; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"