af015596: Liesbeth List zingt tegen apartheid - Peeters, Marrek; BOA; AKZA; Velghe, Frank (1987)
"Affiche van Marrek Peeters uitgegeven in 1982 door Boycot Outspan Aktie (BOA) en Aktiekomitee Zuidelijk Afrika (AKZA) tegen apartheid. Afbeelding: zwart-witfoto van Liesbeth List. Tekst: Liesbeth List ZINGT TEGEN APARTHEID zondag 26 september '82 om 20u. ARENBERGSCHOUWBURG antwerpen. M.M.V.: JAMES PHILIPS (Z-Afr. verzetsliederen), AFRICAN NATIONAL CONGRESS. Kaartverkoop: 250 fr. 03/232 32 61, Voorverkoop: 200 fr. 03/232 85 23. org.: Boycot Outspan Aktie, AKZA. UNITY IN ACTION ANC 1912 • 1982. vormgeving: marrek peters. VRIJ VAN ZEGEL - ART 198. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: F. VELGHE, HOUWERSTRAAT 19, ANTWERPEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"