vl000382: Centrale der Voeding en hotelnijverheid "Een voor Allen" van Antwerpen 1899-1949 - Raes-Boenders
"Vlag van de Centrale der Voeding en Hotelnijverheid Eén voor Allen Allen voor Eén Afd; Antwerpen,1899-1949. Centraal op het veld: een veld met korenhalmen en veldbloemen. Aan de horizon: bomen en een felrode zon met gestileerde gele stralenkrans. Naar de broekzijde toe: het gekroonde stadswapen van Antwerpen. Onderaan het korenveld de leuze Een voor Allen Allen voor Een. Het polychrome veld wordt omzoomd met een rode baan. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"