Wordt CIDS de aids van de jaren negentig? Onduidelijke immuniteitsziekte in verband gebracht met aids - Bruntink, Rob (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Rob Bruntink Fonds Suzan Daniel (FSD)"