De tuberculose is niet overwonnen - Gyselen, A. (Leuven: E. Warny, 1965)
"Rede uitgesproken op 24 juni 1965 te Gent op de academische zitting ter gelegenheid van de plechtige inwijding der nieuwe lokalen van het Dispensarium der Afdeling Oost-Vlaanderen van de Belgische Nationale Bond tegen de TuberculoseDIGITAAL TE RAAPLEGEN IN DE LEESZAAL"