af004598: Benefiet. Joegoslavië, een kwestie van geven of dood - SP; Blomme, Linda
"Affiche uitgegeven in 1992 door de Socialistische Partij (SP)voor een benefiet ten voordele van Joegoslavië. Tekst: Benefiet. 200 F. Joegoslavië, een kwestie van geven of dood. Tony Bauwens Trio, Johan en Peter Vandendriessche, De Vieze Gasten, Sallinen Kwartet en Special Guests, Politiek Café, Norbert Detaeye, Flamenco Andalucia. 13 oktober 92, 18 uur Belgisch Centrum van het Beeldverhaal, Zandstraat 20 - Brussel. SP - ABVV - Socialistische Mutualiteiten - Febecoop. Verantwoordelijke uitgever: L. Blomme, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"