af015503: Beiaardiers hangen mensenrechten aan de grote klok - Vlaamse Beiaardvereniging; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche uitgegeven in 2005 door de Vlaamse Beiaardvereniging (VBV) en Amnesty International Vlaanderen voor een beiaardconcert in het kader van de mensenrechtenweek. Afbeelding: detailfoto van een klokkenspel. Tekst: BEIAARDIERS HANGEN MENSENRECHTEN AAN DE GROTE KLOK 10 december, 18u30. VLAAMSE BEIAARD VERENIGING, Amnesty International www.amnesty.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"