fo025406: Vuurwerk Van Cleemput Gentbrugge - Waro
"Zwart-witfoto van kartonnen omhulsels van vuurwerk type Chandelle Romaine bij vuurwerkmaker Van Cleemput in Gentbrugge, 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"