Roze Zaterdag ook in het verkiezingsjaar in de Scheldestad : Antwerpse homobewegingen : niet op de vlucht gaan voor Vlaams Blok - de Kort, Erna (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Erna de Kort Fonds Suzan Daniel (FSD)"