fo025003: Betoging ACOD Antwerpen september 1983 - Schellens, Edward
"Zwart-witfoto van een stakersbetoging van ACOD in Antwerpen, september 1983. Zicht op de betogers met vlaggen en spandoeken met opschrift: Walen en Vlamingen solidair ACOD-Spoor. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"